Vælg en side

Havre-majsbrød

Portion

1 brød

Bagetid

40 min.

Godt til

Madpakken

Intro

Om denne opskrift

Endnu en af mine brasilianske opskrifter, fra før vi skulle spise glutenfrit.

Opskriften er tilpasset til kun glutenfri mel.

Som de fleste af mine opskrifter, er dette brød også nemt at lave. Dufter og smager virkelig godt.

Ingredienser

  • 45 g gær eller en pakke tørgær)
  • 450 g mel (200gr. Schärs Brød mel, 100gr. havremel og 150gr. fuldkornmajsmel)
  • 2 spsk amaranth
  • 2 æg
  • 3 dl lunkent vand
  • 1 dl olie (solsikke)
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk salt (med top)
  • 1 tsk sukker

Rør vand og gær sammen og hæld det i en blender med olien, æggene og mælken. 

Tilsæt mel, salt og sukker i en seperat skål og bland det sammen. Tilsæt væsken og rør rundt med en ske.

Hæld dejen i en rugbrødsform. Bag brødet i en forvarmet ovn ved 180C i 40 minutter.

TIP: Brødet er velegnet til fryseren. Pak brødet i bagepapir, så holder det sig frisk i et par dage.

Flere Opskrifter

Bær smoothie med broccoli

Müslibar